Volné pozice TDV 3

Rozhovor s naším skladníkem,Tomášem Zapletalem

30.10.2023 5 min. čtení

Tomáš Zapletal pracoval dlouhé roky v úplně jiném odvětví než nyní. Tak trochu náhodou se dozvěděl o možnosti práce v TDV a je zde doteď.

Jak jste se dostal k práci v TDV?

Co se týče vzdělání, tak jsem studoval klasické gymnázium. Na této pozici v TDV jsem momentálně rok. Dříve jsem byl 15 let v Rock Pointu, což je obchod s outdoorovým oblečením. K současné práci v TDV mě v podstatě přetáhl soused. Líbilo se mi tu, tak už jsem zůstal.

V čem se Vám v TDV líbí oproti předchozímu zaměstnání?

Je tady větší klid, není tady takové množství lidí. Ve chvíli, kdy vám přijde do obchodu za den tisícovka lidí, tak je to opravdu podstatná změna. Je tady také příjemná atmosféra a slušné jednání, to jinde taky nemáte.

Jak vypadá Váš pracovní tým?

Je tady celkem stabilní parta. Lidé od nějakých 24 do 56 let. Většina z nich nastoupila tedy až po mně.

Jak vypadá Váš klasický pracovní den?

Než ráno začne směna, tak vždycky stihnu snídani. Potom máme vždy brífink týkající se denních úkolů a následně se rozejdeme na své pozice. Umíme tady ale všichni všechno, takže se můžeme i zastoupit. Pokud mám hotové svoje úkoly, tak pomáhám i při naskladňovaní i vyskladňování. Dny mi tady ubíhají hodně rychle.

Byl jste v dospívání fanoušek vojenství, těžké techniky?

Tanky, vojáčky, to měli všichni kluci. Co se týče těžké techniky, tak děda byl odjakživa fanoušek a pracoval v Tatře. Takže odmalička mě vodil k sobě do práce se podívat na velká auta.

Jak vidíte Váš budoucí kariérní rozvoj ve firmě?

Já už jsem v podstatě postoupil, dostal jsem i svůj vlastní projekt. Určitě to jde nahoru.

Jak trávíte volný čas?

Buď ho trávím s dětmi, nebo kolem domu.

Zanechte nám na sebe kontakt